„Ступови“ одржали концерт у Старом Граду у Будви

9. августа 2017. - 16:06

У уторак вече, 08.08.2017.  на Тргу Пјесника, у Старом Граду у Будви је одржан концерт музичког састава „Ступови“, који је дио акције Подигнимо Ступове, а у оквиру промоције четвртог студијског албума „Музичког састава Ступови са гостима“ – „Заволи+воли“. У својој музици су очували традиционални етно звук, а савременим аранжманима су га приближили данашњој публици.

Концерт одржан у сарадњи са црквом Свете Тројице из Будве, а уводну ријеч је одржао архијерејски намјесник будвански, протојереј Борис Радовић.
На концерту су наступили и чланови групе „Србски православни појци“ Вид Ерцег и Немања Стевановић, заједно са ђаконом Павлом Љешковићем, те Слађана и Борислав Ристић, који су, између осталог извели и пјесму „Вила са Кошара“, као и полазници вјеронауке при цркви Света Тројица.

Моногобројна публика имала прилику да ужива у репертоару који се састојао како из духовних, тако и из народних композиције. Посебно су се издвојиле насловна композиција „Заволи+воли“, те „То се Господ уселио у ме“, и „Везак је везла Дјева Марија“.

О утиску који је концерт направио говори и чињеница да су се бројни пролазници свих узраста, заустављали и прикључивали публици, те да су учесници позивани и на бис.

Драгана Николић